Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-træner Tuchel vil overtale Dembélé

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 18. juli 2019


PSG-træner Tuchel vil overtale Dembélé

Neymars mulige skifte fra PSG til FC Barcelona har sat gang i rygtebørsen som sjældent før. FC Barcelona har ikke pengene til at imødekomme PSG's pris, og derfor forsøger catalanerne at bytte sig til Neymar.

Det har blandt andet medført, at historierne går på, at Barca er villige til at sende to spillere til PSG inklusiv 40 millioner euro for at få fingrene i Neymar. En af disse spillere, som konstant rygtes væk, er Ousmane Dembélé.

Til trods for den massive interesse - også fra Bayern München - har Dembélé ingen planer om at forlade FC Barcelona i øjeblikket. Han ønsker at opnå succes i klubben og derfor skal der meget til for at lokke ham væk. Ifølge Sport har PSG-træner Thomas Tuchel alligevel forsøgt sig. Han har nemlig haft Dembélé i telefonen for at overtale franskmanden til et skifte.

Le Parisien fortæller, at Dembélé afviste Tuchel om at skifte og derfor må PSG med stor sandsynlighed se sig nødsaget til at være tilfredse med andre spillere, som Barca tilbyder. Philippe Coutinho, Ivan Rakitic og Samuel Umtiti er alle blevet nævnt i den forbindelse, men det vides endnu ikke hvad FC Barcelonas næste træk bliver.
Læs også
- Dembele om Neymar: Skræmmer mig ikke
- Tidligere kok: Dembélé lever et chokerende liv
- Officielt: Dembélé ude i 5 uger!
- PSG insisterer på Dembélé og Semedo
- Medie: Dembélé accepterer ikke bænkeplads


Ugens mest læste

Seneste nyheder