Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Valdes ny Barca-træner

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. juli 2019
Officielt: Valdes ny Barca-træner

FC Barcelonas målmands-legende, Victor Valdes, har underskrevet en kontrakt med catalanerne, som indebærer at den stærke Barca-mand bliver ny cheftræner for Barcelonas U19-mandskab.

Den 37-årige tidligere stjerne-keeper har underskrevet en aftale med klubben, som strækker sig indtil juni næste år - med mulighed for yderligere forlængelse.

Valdes vender tilbage efter fem års fravær fra Camp Nou.

Den nye U19-træner har netop færdiggjort sin træneruddannelse i UEFA, hvor han nu både har gennemført A og B træner-uddannelserne.

- Vctor Valdes er tilbage hos FC Barcelona efter at have underskrevet en aftale med klubben, som gør ham til ny U19-træner, skrev Barcelona på klubbens officielle hjemmeside.

- Kontrakten blev underskrevet med tilstedeværelse af direktøreren fra ungdomsafdelingen, Silvio Elias, og cheferne for ungdomsafdelingen, Jose Mari Bakero og Guillermo Amor.

- U19-holdet vil skyde sæsonen igang med en kamp mod Ajax Amsterdams U19-hold, hvor de jo indvier Johan Cruyff stadion den 27 august, informerede klubben på hjemmeside, inden det igen drejede sig om Barcas nye cheftræner.

- Med ansættelsen af Victor Valdes har vi fået en legende til en af de vigtige poster i klubben. Valdes var ekspert i den boldbesiddende forståelse og han havde en enorm autoritet på banen.

- I flere sæsoner var Valdes den ultimative og bedste målmand for os og han er samtidig stadig elsket af vores fans.

Victor Valdes nåede 539 kampe for Barcelona gennem sine 12 sæsoner for klubben, som strakte sig fra 2002 til 2014 - med hele 21 store titler på sit enorme Barca-cv.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder