Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tysk avis: Barca jagter Leverkusen-komet

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 19. juli 2019Tysk avis: Barca jagter Leverkusen-komet

Den tyske Bundesliga har fået en ny stjerne på scenen - det 21-årige stortalent, Kai Havertz, har sprudlet på Leverkusens midtbane i sidste sæson. Talentet har desuden også været udtaget til det tyske landshold mere end én gang.

20 mål og 7 assists i 42 kampe - så kort kan det siges.

Kai Havertz har overrasket alt og alle i Tyskland gennem sidste sæsons kampe.

Supertalentet har forklaret til den tyske avis, Bild, at han håber på én sæson mere i Leverkusen, før en større klub kan komme på tale.

- En dag skal jeg tage næste skridt. Jeg ved ikke om det bliver Bayern Munchen eller om udlandet kalder. Jeg er ihvertfald sikker på at det ikke bliver i Leverkusen, sagde Havertz til mediet.

Ifølge Bild er både Bayern Munchen, Liverpool og FC Barcelona interesseret i den unge tyskers eftertragtede underskrift - og Leverkusen har da også sat stor pris på kronjuvelen.

- Ikke under 760 mio. kr, har klubbens direktør tidligere udtalt - et beløb som ikke afskrækker hverken de store klubber eller hovedpersonen selv.

- Jeg håndterer det fint, uanset hvilket beløb de taler om. Det er ikke min skyld at priserne er på himmelflugt på transfermarkedet. Jeg er lidt ligeglad med hvad klubberne betaler for mig. Det er udenfor min indflydelse, slog stjernen fast overfor avisen.

Kai Havertz nuværende kontrakt udløber i 2022.


Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder