Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG overgiver sig: Leder efter Neymar-erstatning

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 20. juli 2019PSG overgiver sig: Leder efter Neymar-erstatning

Neymar spiller ikke i PSG i næste sæson. Det står soleklart efter at han har informeret klubben om sit ønske om at skifte klub. Han presser selv på for at vende retur til FC Barcelona og den catalanske ledelse arbejder også på højtryk for at sikre brasilianeren.

Derfor har PSG indledt arbejdet i livet efter Neymar. Ifølge italienske medier har PSG således henvendt sig hos Juventus for at forhøre sig om Paulo Dybalas situation.

Dybala havde ikke en god sidste sæson på det personlige plan. Færre minutter betød færre mål og mindre indflydelse på mandskabet. Derfor ser PSG's sportsdirektør gode udsigter for at kunne overtale argentineren til at pakke kufferten og rejse til Frankrig. Dybala vurderes ifølge RMC til at koste omkring 50 millioner euro.

Det er god musik i FC Barcelonas ører, da PSG nu har indset, at de bliver nødt til at acceptere et tilbud fra catalanerne for at kunne komme videre selv. PSG ved, at Neymar ikke bliver i klubben sommeren over og selvom de presser hårdt på for at få mange penge for Neymar, så må de til sidst overgive sig, da det ikke hjælper dem synderlig at beholde Neymar mod sin vilje.
Læs også
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar
- Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp
- Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid
- Neymar i kovending: Vil give mit liv for PSG


Ugens mest læste

Seneste nyheder