Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Langt og ærligt interview med Antoine Griezmann

Nyheder - 21. juli 2019Langt og ærligt interview med Antoine Griezmann

Antoine Griezmann lettede i aftes sammen med resten af Barca-trup med Japan som destination. FC Barcelona lader op til den nye sæson i japanske omgivelser, men inden turen gik til Japan, deltog Griezmann i et langt og ærligt interview med Marca.

Hvordan har du det efter et par dage som Barca-spiller?
- Godt. Rigtig godt, faktisk. Med meget stress og pres i de afsluttende forhandlinger, er jeg glad nu. Jeg ville bare afslutte min ferie og starte en ny udfordring. Spillerne har taget rigtig godt imod mig og jeg nyder det lige nu.

Hvordan havde du det, da handlen endelig gik igennem?
- Jeg ringede til min far og begyndte at græde af glæde. Jeg var til stede da handlen gik igennem og det var et fantastisk øjeblik

Vi har læst, at Barcas omklædningsrum måske ikke ville tage godt imod dig. Hvordan har det været?
- Min velkomst har været godt. Jeg ved, at man kan løse alle problemer. Jeg tog til middag med Jordi Alba den anden dag og den slags hjælper mig til at falde bedre til. Vi bygger et hold som var det en snydekode i en spil. Suárez, Messi, Dembélé, De jong... Vi har et godt hold og så er det op til træneren at beslutte hvem der spiller.

Du har spillet meget med frihed i Atletico. Det ændrer sig måske nu på grund af Messis frihed. Hvad siger du til det?
- Det bliver fantastisk at spille sammen med Messi. Jeg er spændt på at dele hverdagen med ham og se ham an til træning så jeg kan lære fra den bedste. Jeg er klar til at kæmpe for ham, for klubben og for alle spillerne.

Du tænker slet ikke på muligheden for at I ikke får et godt forhold?
- Jeg er en meget simpel person. Jeg holder af at være tæt på folk og nyder andres selskab. Jeg er sikker på, at alt nok skal blive godt.

Nu er du kommet... og måske Neymar...
- Det bliver virkelig svært for træneren at sætte hold og endnu sværere for modstanderne. Neymar er en fantastisk spiller. Jeg kender ham en smule - nu må vi se, hvad der sker.

Du har haft følelsen af, at du ikke fik lov til at forklare din grund til at forlade Atletico Madrid...
- Jeg talte med Atleticos direktør i hans eget hjem sammen med Simeone. Jeg forsøgte at gøre alt for at jeg kunne forlade klubben på den bedste måde som Juanfran og Godin. Men klubben bad mig lave en video, hvor jeg skulle sige farvel.

Bekymrer det dig at vende tilbage til Wanda iført Barca-trøje?
- Nej. Jeg ved, at nogle vil pifte, men sådan er fodbold. De elskede mig på Wanda og når nogle forlader en klub, så kan det gøre ondt. Som da jeg forlod Real Sociedad var det også svært at vende tilbage. Atleti og La Real vil altid være i mit hjerte fordi, at de gav mig så meget.

Ville du ændre noget, hvis du kunne gå tilbage i tiden?
- Nej, fordi jeg ønskede selv at skifte. Det værste var, at jeg skulle lave en afskedsvideo. Men jeg kunne ikke stille noget op - klubben bad mig gøre det.

Føler du at fodbolden skylder Champions League til Atletico Madrid?
- Ja, det føler jeg. Atletico gør alt, for at vinde trofæet. Simeone har fået Atletico Madrid op på et utænkeligt niveau. Og han har formået at bibeholde det niveau - det er det sværeste. Klubben nyder stor succes.

Valverde har set sig positiv på dig siden du var teenager. Han forsøgte at hente dig til Bilbao, da han var træner der...
- Ja. Det lader til at han altid har elsket at se mig spille. Nu ser jeg frem til at spille under ham, at se hvordan han er på daglig basis, i træning og i kampene.

Hvordan er det at have mistet din uruguayanske forbindelse med Godin? Nu har du Suárez, som du kan nyde en mate med.
- Jeg er glad for at Suárez er i Barcelona. Jeg bad ham om at sende mig noget, og det gjorde han. På banen garanterer Suárez mål og trofæer og jeg håber, at kunne assistere ham mange gange - eller at han assisterer mig. Vi skal nok få det til at fungere.

Nu vi snakker om mål... Du har spillet flest kampe mod Real Madrid. Og scoret otte gange mod dem
- Det er ikke dårligt. Det værdsætter de nok her i Barcelona... 8 mål? Det vidste jeg ikke.

Men du har ikke scoret på Camp Nou
- Det er sandt. Det har altid været svært for mig at komme til Camp Nou. Nu må vi se, om jeg kan score med Barca-trøjen på.

Har du tænkt over en jubelscene?
- Ja. Jeg har forberedt en. Vi må se, om det går godt - men først skal jeg score mål.

Vil du fortælle om din jubelscene?
- Nej (griner).

Bliver det en klassiker som vi får med Fortnite-dansen?
- Jeg er kommet videre fra den nu.

Hvordan er din form? Vi har set, at du har trænet med en personlig træner i sommerferien
- Jeg har det rigtig godt. Jeg mangler kamprytme selvfølgelig, men det kommer nu.

Hvem kommer du til at dele rum med i Japan? Og hvad skal du bruge tiden på?
- Jeg ved ikke om der bliver individuelle rum, men jeg kommer til at spille en masse PES eller Football Manager med Dembélé.

Til slut: Hvad er dine mål for sæsonen?
- Spørger du tilhængerne, så er det at vinde alle trofæer. Og spillerne og ledelsen vil sige det samme. Vi er også i stand til at vinde alt, det bliver svært, men med hårdt arbejde kommer successen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 24%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder