Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmanns far: Jeg er ufattelig stolt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. juli 2019


Griezmanns far: Jeg er ufattelig stolt

Antoine Griezmanns far, Alain Griezmann, kender naturligvis sin søn særdeles godt - både på det menneskelige plan, men også på grønsværen, hvor den stolte far forventer at sønnen lader fødderne tale.

Den franske landsholdsstjerne har efterhånden oplevet at være "den nye elev i klassen", mere end én gang i sin fodboldkarrierere, efter at den blonde angriber jo forlod familien og vennerne - både da han skiftede til Real Sociedad som 14-årig, men også da stjernen senere skulle finde sig tilrette i Atletico Madrid.

Mediet, Barca Inside, fik sig en god snak med faderen omhandlende Antoine Griezmann og skiftet til FC Barcelona.

- Skiftet til Barcelona var kulminationen. Barcelona er det bedste af det bedste, sagde Alain Griezmann til mediet.

- Jeg har fulgt Barcelona siden Cruyff, Stoitchkov og alle de andre verdensstjerner som brillerede for klubben. Barca har en unik identittet. De er fantastiske i alle aspekter. Jeg kan faktisk ikke finde ord for hvor stolt og glad jeg er, sagde den lykkelige fader og fortsatte.

- Jeg var meget i tvivl om skiftet overhovedet ville falde på plads, da den var meget kompliceret. Men da min søn ringede til mig og gav mig de gode nyheder, var det en stor lettelse for os alle.

Alain Griezmann var dog ikke enig med sin søn, da Antoine valgte Barca fra sidste år.

- Jeg forsøgte konstant at overbevise ham om at Barca var det rigtige for ham. Han har lært af sine fejl og vil bevise sit værd på banen. Han vil lade fødderne tale, slog faderen fast.
Læs også
- Griezmann: Vi manglede det afgørende
- Video: Griezmann kongen af Q&A
- Video: Suárez og Griezmann delte en maté
- Saul sætter spørgsmålstegn ved Griezmanns exit
- La Liga: Atletico Madrid vil blokere Griezmann


Ugens mest læste

Seneste nyheder