Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tidligere fransk minister: Neymar hører til i Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. juli 2019




Den tidligere franske toppolitiker og premierminister, Manuel Valls, som nu er fungerende rådgiver for FC Barcelona, har forklaret til mediet, El Periodico de Catalunya, at Neymar er nødsaget til at vende tilbage til Camp Nou, for at overtage fodboldscenen igen.

Ordene kommer fra en indkarneret Barca-fan.

Manuel Valls mener ikke at den brasilianske superstjerne, Neymar, har mere at gøre i Paris Saint-Germain, efter den seneste udvikling i sagen, hvor super-teknikeren nærmest har vendt sin egen klub ryggen for at vriste sig fri fra sin nuværende stenrige arbejdsgiver i Frankrig.

- PSG er ikke en mulighed for Neymar, efter hans seneste udtalelser, sagde Valls til mediet.

- Han hører til i Barca. Det er den eneste mulighed han har, hvis han vil overtage verdensscenen igen sammen med Messi, Griezmann og Suarez.

- Det ville være fuldstændig vanvittigt hvis de fire angriber spillede sammen, selvom det jo afhænger af økonomien.

- Som en Barca-fan ville jeg kun elske at få Neymar tilbage til klubben, hvor han hører til, slog den tidligere toppolitiker fast.

Neymar fokuserer udelukkende på et skifte tilbage til FC Barcelona, på trods af de seneste rygter og forlydenheder om interesse fra både Manchester United og Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tidligere fransk minister: Neymar hører til i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder