Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann om Neymar: Vi har andre stjerner

Nyheder: Af Sajad Koftan - 23. juli 2019




FC Barcelona er på træningslejr i Japan mens rygterne florerer på livet løs i alverdens medier - specielt omhandlende Neymar som Antoine Griezmann også havde en holdning til, da Sky Sports fik en kommentar fra franskmanden.

Neymar er god, men Barca har andre store stjerner - det mener catalanerne nyeste signing ihvertfald.

Antoine Griezmann anerkender at den brasilianske stjerne, Neymar, besidder et fodboldtalent udover det sædvanlige, men han mener stadig at catalanerne råder over andre stjernespillere, som man også skal fokusere på.

- Først og fremmest kræver det at Barca færdiggører handlen med PSG. Det er en meget kompleks transfer, sagde den franske landsholdsangriber inden han satte ord på Neymars kompetencer.

- Neymar er en virkelig god spiller. Han blev desværre ramt af nogle skader, men har ellers været på et utroligt niveau.

- Vi skal bare ikke glemme Dembele, Coutinho og Malcom som kan være ligeså afgørende for os. Dem forventer vi os meget af, sagde Barcas nye stjerne til mediet.

FC Barcelona er mere end bare godt rustet på angrebspladserne, hvor man råder over Lionel Messi, Luis Suarez, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Philippe Coutinho og Malcom. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann om Neymar: Vi har andre stjerner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder