Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: To klubber kæmper om Rafinha

Transfermarked - 25. juli 2019Medie: To klubber kæmper om Rafinha

Rafinha har det med at spille rigtig flot i pre-season for derefter at falde ud, blive skadet eller blive siet totalt fra. Mod Chelsea var han stærk, da han kom på banen i anden halvleg og langt det mest af Barcas spil gik igennem ham på i højre side af banen.

Selvom han har åbenlyse kvaliteter, så har Ernesto Valverde ingen plan for brasilianeren for den kommende sæson. Derfor har det længe været planlagt, at Rafinha skal ud og finde sig en ny arbejdsgiver. Valencia har været inde i billedet og vist interesse, men de begynder at få konkurrence fra Fiorentina, melder ESPN på sin hjemmeside.

FC Barcelona kræver mindst 15 millioner euro, men Valencia er skeptiske i forhold til Rafinhas enorme skadeshistorik og har på nuværende tidspunkt ikke tænkt sig at smide 15 millioner euro efter en ofte skadesplaget spiller. Barca forholder sig dog rolige, da konkurrence fra andre klubber kan få Valencia til at øge deres interesse og nærme sig de 15 millioner euro.

Rafinha er lige nu samlet med holdet i Japan, hvor man om to dage møder Vissel Kobe. Her forventes Rafinha trods interessen fra andre klubber at få spilletid.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder