Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca stopper al kontakt med super-agent

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. juli 2019Barca stopper al kontakt med super-agent

FC Barcelonas salg af stortalentet Xavi Simons til Paris Saint-Germain gik tilsyneladende ikke helt gnidningsfrit, beretter mediet SPORT, som hævder at den catalanske storklub har fået nok af super-agenten, Mino Raiola, som havde en stor del af æren for Simons-salget til PSG.

At miste sine største talenter er heldigvis ikke verdens undergang.

Dog er der konsekvenser for de snedige og kreative agenter, såsom Mino Raiola, som jo ikke altid følger håndbogen når de helt unge super-talenter skal lokkes væk fra deres respektiver klubber.

Det hele startede den 3. september sidste år da den italienske super-agent blev spottet sammen med Xavi Simons i Barcelona, hvor rygterne spredte sig helt frem til Barcas direktions-gange - catalanerne havde lugtet lunten.

Raiola er berygtet for sin fremgangsmetode, hvor agenten ikke er bleg for at køre sit eget show overfor klubberne - netop som det er sket med Simons og Barcelona, melder SPORT.

Samme situation med trekants-dramaet som udspillede sig mellem FC Barcelona, Matthijs de Ligt og agenten Mino Raiola, hvor de Ligt jo endte med at skrive under for de italienske mestre fra Juventus - i en sand kovending som efterlod Barca som tabere.

Årsagen ? Mino Raiola ville have flere euro udbetalt til sig selv - noget som Juventus sagde ja til.

FC Barcelona har fået nok af Mino Raiola og har derfor valgt at lukke al kontakt med italieneren, melder mediet.


Ugens mest læste

Seneste nyheder