Annonce


Annonce

Annonce

Dani Alves ringede til Barca-præsidenten

Transfermarked - 26. juli 2019




I 2016 rykkede Dani Alves til Juventus efter otte fremragende år på Camp Nou, hvor han vandt alt, der kunne vindes. Brasilianeren anses for at være blandt de bedste højrebacks i klubbens historie, men for tre år siden rykkede han gratis videre til Juventus.

efter en enkelt sæson i det italienske tog han turen til Frankrig og PSG, hvor hans kontrakt denne sommer udløb. I forsøget på at finde sig en ny klub ringede han ifølge Sport til FC Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu for at tilbyde sig selv.

Bartomeu tog beskeden videre til et bestyrelsesmøde, men her blev det hurtigt gjort klart, at man ikke skal ud og investere tid eller penge i en 36-årig fodboldspiller. Det blev dermed til et nej tak fra klubben og Alves leder nu fortsat efter en klub. Han er flere gange blevet sat i forbindelse med store Premier League-klubber.

Dani Alves spillede 391 kampe for Barca og scorede undervejs 21 mål. Blandt andet mod Real Madrid, da han på en nedfaldsbold kanonerede kuglen op i krydset i et af de smukkeste mål i hans karriere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dani Alves ringede til Barca-præsidenten

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder