Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vermaelen er på vej til Vissel Kobe

Transfermarked - 26. juli 2019Vermaelen er på vej til Vissel Kobe

Thomas Vermaelen fik ikke det han håbede på, da han skiftede til FC Barcelona. Skader har sat ham ud af spillet i rigtig mange perioder, men da der var brug for ham i forbindelse med Umtitis skade i sæsonen før Lenglet ankom, slog belgieren igennem.

Han blev dog bremset af en ny skade og formåede aldrig at komme sig og spille sig ind i varmen. Derfor lod FC Barcelona hans kontrakt udløbe, hvilket skete for en måned siden. Han har siden da snakket med forskellige klubber og er helt tilfældigt rejst til Japan på samme tid som FC Barcelona-truppen.

FC Barcelona er i Japan for at møde Vissel Kobe i morgen. De opholder sig til dagligt på et hotel, og her befinder Vermaelen sig tilfældigvis også. Han er i byen for at skrive under med Vissel Kobe hvilket forventer at ske lørdag eller søndag.

Dermed kan Vermaelen se Andrés Iniesta til dagligt igen. Iniesta skiftede som bekendt til Vissel Kobe efter det succesfulde eventyr i FC Barcelona. Også David Villa og Sergi Samper spiller i Vissel Kobe hvorfor det i morgen bliver en træningskamp med venskaber på kryds og tværs.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder