Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig afviste at skifte til Xavis Al Sadd

Transfermarked - 26. juli 2019Riqui Puig afviste at skifte til Xavis Al Sadd

Med stortalenter væltende ud af La Masia for at jagte penge eller spilletid på førsteholdet i en anden klub, er historien anderledes med unge Riqui Puig. Den unge Barca-midt er med på turen til Japan, hvor han håber på at kunne imponerende cheftræner Ernesto Valverde.

I sidste sæson imponerende han når han fik spilletid på førsteholdet, og til træningen er de øvrige spillere ovenud tilfredse med hvad Puig leverer. Men spilletid kommer han næppe til at få meget af i næste sæson på førsteholdet. Barca har mange midtbanespillere og Puig er en juvel for fremtiden.

Derfor så Xavi sit snit til at forsøge at få Puig på låns til Al Sadd, hvor Xavi netop er blevet ansat som cheftræner. Puig var glad for interessen, men ifølge Mundo Deportivo valgte han at takke nej til tilbuddet, da han ønsker at spille sig selv op i FC Barcelona og vinde sin plads på førsteholdet.

Puig har besluttet sig for at kæmpe for sin plads selvom han på papiret er B-spiller i disse dage. Han tror dog på, at hans chance nok skal komme og når den gør, så har han tænkt sig at slå til. Xavis plan var at hente Puig på en lejeaftale og derved give ham masser af spilletid så han kunne vende tilbage til førsteholdet i næste sæson. Puig ønsker dog ikke at misse en eventuel mulighed for at spille på førsteholdet i næste sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder