Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Gerard Piqué sidder over mod Vissel Kobe

Forsæson - 26. juli 2019




Gerard Piqué startede på banen mod Chelsea i sæsonens første træningskamp, men gik som de øvrige 10 spillere ud i pausen for at give minutter til de andre spillere i truppen. Mod Vissel Kobe var Piqué udset til igen at få spilletid for at komme i form, men han sidder i stedet over.

Ernesto Valverde har i dag bekræftet, at Piqué har nogle fysiske problemer og man vælger derfor ikke at tage nogen chance med ham hvorfor han sidder over i kampen mod Iniesta, Villa, Samper og resten af Vissel Kobe-mandskabet.

Piqué har ellers trænet normalt med siden han kom tilbage fra sommerferien, men i dag har han måtte tage den med ro på grund af fysiske problemer, som Valverde beretter. Det giver udsigt til at Todibo kan få lidt mere spilletid - men også Umtiti og Lenglet. Alle tre var dog udset til at spille under alle omstændigheder.

Kampen mod Vissel Kobe sparkes i gang i morgen formiddag klokken 11.00. Her på BarcelonaFC.dk kan du naturligvis læse et fyldigt referat fra opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gerard Piqué sidder over mod Vissel Kobe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder