Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Pep Segura er fortid i FC Barcelona

Nyheder - 26. juli 2019




Så blev den offentlige hemmelighed bekræftet. FC Barcelona og Pep Segura går hver til sit, melder klubben fredag formiddag. Det har længe lagt i kortene, at Segura var på vej ud af klubben netop som Jordi Mestre opsagde sin stilling for et par uger siden.

FC Barcelona bekræfter, at parterne er enige om at opsige kontrakten og dermed har Pep Segura nu også forladt Barcelonas lejr. Pep Segura var en del af den sportslige ledelse i klubben og arbejder desuden tæt på Eric Abidal og Ramon Planes i jagten på at hente nye spillere.

Segura har længe modtaget kritik for sit arbejde og da Jordi Mestre ud af det blå valgte at forlade klubben, lød det meget hurtigt, at Segura også havde tænkt sig at gøre det samme. Derfor afholdt han møde med Bartomeu hvor man blev enig om, at fortsætte lidt endnu - men det holdt altså ikke. I dag er Segura fortid i FC Barcelona.

Det siges, at Jordi Mestre forlod klubben på baggrund af, at bestyrelsen valgte at sige ja tak til at gå efter Neymar. Mestre mener ikke at Neymar fortjener at returnere for den måde, han forlod klubben på i 2017. I stedet valgte han at opsige sit job, da han ikke kunne stå inde for at skulle arbejde på et Neymar-comeback. Bartomeu var dog naturligvis ude og fortælle, at det ikke var derfor, at Mestre sagde op. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Pep Segura er fortid i FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder