Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Var det Malcoms sidste kamp?

Transfermarked - 28. juli 2019Var det Malcoms sidste kamp?

Brasilianske Malcom modtager ofte roser når han er på banen, men så går der typisk en enkelt kamp, og så er han blevet pillet af holdet igen. Malcom har ikke fået en jordisk chance for at vise sine kvaliteter over flere kampe, og alt tyder på, at han er kilden til en stor portion penge for FC Barcelona denne sommer.

Mod Vissel Kobe bragte han energi, fantasi og tro på tingene, da han blev skiftet ind i pausen. Han lagde op til Perez' første mål og virkede oplagt og klar til at give tilhængerne mere for pengene end man fik i første halvleg. Efter opgøret spekuleres det dog i, om det var Malcoms sidste kamp i Barca-trøjen.

Mens Barca har været i Japan har klubben fortsat arbejdet hårdt på at forme holdet til næste sæson. Spanske kilder mener at vide, at Arsenal er klar til at smide 40 millioner euro afsted for at få fingrene i Malcom. Netop Arsenal er FC Barcelonas næste modstander, så hvis et skifte går igennem inden den kamp, så bliver det helt sikkert en underlig fornemmelse for Malcom.

22-årige Malcom har spillet 24 kampe for FC Barcelona og scoret fire mål. I Bordeaux blev det til 96 kampe og 23 mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder