Annonce


Annonce

Annonce

Piqué køber endnu en fodboldklub

Nyheder - 28. juli 2019




Det er allerede kendt, at Gerard Piqué har ejerskab i fodboldklubben FC Andorra. Nu kan kilder som Marca, AS og Sport meddele, at forsvarsspilleren har købt endnu en fodboldklub. Denne gang er der tale om klubben Gimnastic Manresa.

Piqué sendte et bud afsted, som blev godkendt lynhurtigt, og samtidig sagde 80 procent af klubbens partnere god for at Piqué tager over. Det er igennem Piqués firma Kosmos, at buddet er kommet og gået igennem, og planen er, at at Manresa bliver en akademiklub for FC Andorra, da der ikke findes et ungdomshold i klubben.

Piqués overtagelse af klubben betyder desuden en omstrukturering som også skal hjælpe nye potentielle partnere til at spille sig ind på banen i håbet om, at man samlet kan løfte klubben til nye højder. Piqué har altså nu to klubber, som han skal værne om samme tid med at han tørner ud for FC Barcelona. Der er dog folk som dag-til-dag tager sig af det praktiske, så Piqué primært kan fokusere på sin fodbold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué køber endnu en fodboldklub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder