Annonce


Annonce

Annonce

Boilesen: Suárez er ret svinsk på banen

Nyheder - 28. juli 2019




Nicolai Boilesen befinder sig i dag i FC København, men var tidligere aktiv hos hollandske Ajax, hvor han blandt andet fik fornøjelsen af at komme op mod FC Barcelona i Champions League. I et interview på TV3 Sport fortæller Boilesen om mødet med Luis Suárez.

- Vi spillede på Amsterdam ArenA, og der spillede jeg venstreback, hvor jeg spillede over for Suárez. Der er en grund til, at han har gjort de ting, som han har gjort og er blevet taget for det.

- Han var ret svinsk, men jeg tror i bund og grund, at han er en vinder. Han kan bare ikke skelne imellem hvornår det er acceptabelt og hvornår det ikke er. Han vil gøre alt - og hvis han kan slippe afsted med det, så gør han det.

- Det var sådan noget med, at inden der kom en bold, så ville han læne sig op af mig og så kunne han finde på at nive mig i maven eller med vilje træde mig over tæerne ved hjørnespark, så man ikke hopper.

Suárez er kendt for at have sine metoder på banen, men det har hjulpet ham til at score næsten 400 mål på professionelt plan - heraf 177 i FC Barcelona-trøjen. Han er netop nu hjemvendt fra ferie og er i gang med at genvinde træningsformen så han igen kan løbe på banen iført Barca-trøjen og bombe mål ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Boilesen: Suárez er ret svinsk på banen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder