Annonce


Annonce

Annonce

Messi afviser Ibiza-uro: Alle var fantastiske

Nyheder - 29. juli 2019




I morges dukkede der billeder og videoer op af Lionel Messi, som blev beskyttet af sikkerhedsvagter efter hvad medierne mente var som følge af et personangreb. Videoen, som gik sin gang, viste da også at der var tale om en noget anderledes beskyttelse end under normale omstændigheder, men argentineren afviser mediernes historie.

På sin Instagram Story har Messi lagt et billede op, hvor han skriver, at alle var fantastiske og afviser dermed at der var noget helt galt, som det ellers lød i første omgang. Historien gik på, at én person ville gøre Messi ondt, men før han nåede frem til argentineren, var sikkerhedsvagterne allerede til stede.

Dermed tyder intet altså på, at der opstod problemer og Messi er nu hjemme igen i Barcelona for at gøre sig klar til at støde til truppen efter en god og velfortjent sommerferie. Hele truppen havde fri i dag, mandag, men påbegynder træningen i morgen hvor man stille og roligt forbereder sig til søndagens Gamper-kamp hjemme på Camp Nou mod Arsenal.

Har du endnu ikke set videoen? Så kan du se den her.

Netop Gamper-kampen er tradition for at præsentere hele truppen. Her vil én spiller efter den anden løbe på banen og lade sig hylde af publikum, som dermed kan ønske holde held og lykke forud for den kommende sæson. Efter præsentationen indtager Arsenal-spillerne banen og kampen kan blive skudt i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi afviser Ibiza-uro: Alle var fantastiske

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder