Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG danser med: Prisen på Neymar er faldet

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 30. juli 2019PSG danser med: Prisen på Neymar er faldet

FC Barcelona gjorde det klart fra start, at de er interesseret i at hente Neymar, men det bliver på ingen måde på PSG's vilkår. Catalanerne er ikke interesseret i at spendere en milliard kroner - eller mere - på Neymar, og det har de desuden heller ikke råd til som situationen er lige nu.

Klubben satser på, at man kan bytte sig til Neymar hvorfor navne som Coutinho, Dembélé, Rakitic og Malcom op til flere gange er blevet nævnt i den sammenhæng. Der var været ro omkring Neymars situation, og det har været lige efter FC Barcelonas plan.

Klubben er den eneste, som har udvist interesse for Neymar, som over for PSG har bekræftet, at han vil væk. PSG ved, at de ikke får noget ud af at holde på en spiller, som vil væk, og derfor har den franske klub ventet på et tilbud fra FC Barcelona. I første omgang blev Barcas tilbud afvist, og siden da har der været ro omkring situationen.

Barca afventer situationen da de ved, at PSG på et tidspunkt bliver nødt til at overgive sig. Det begynder så småt at ske nu, da de nu 'kun' kræver 180 millioner euro for Neymar. Det er mindre end 300 millioner euro som de til at starte med ønskede og siden satte de prisen ned til 222, som de selv gav for ham. Så mange penge får de aldrig for ham, og nu er prisen faldet til 180 millioner euro.

Så mange penge er Barca heller ikke interesseret i, og de fortsætter med at holde sig tilbage. PSG ved, at Barca nok skal banke på døren på et tidspunkt, men det bliver først når PSG kommer ned på et niveau, hvor Barca ønsker at lege med. I øjeblikket er det op til PSG at reagere, da Barcelona reelt set ikke har noget at miste. Det er PSG, som allerede nu ved, at Neymar ikke spiller i klubben til næste sæson og derfor bliver de på et tidspunkt nødt til at møde Barcelonas krav.

Barcelonas fordel er, at hvis PSG sælger Neymar, så skal de helt sikkert ud og finde en erstatning, men Barcelona kommer næppe til at forhøje deres eget bud. Derfor kan PSG - som det ser ud - få Coutinho som erstatning for Neymar. Om de har tænkt sig at bide på må tiden vise.

Transfervinduet i Spanien og Frankrig har åbent fra den 1. juli til den 2. september. Så der er rigeligt med tid at løbe på, men for begge klubber vil det give bedst mening at blive enig hurtigst muligt - specielt for PSG. Nye spillere skal altid bruge tid på at falde til i en klub. Coutinho kender ikke PSG, men Neymar kender Barca.
Læs også
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar
- Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp
- Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid
- Neymar i kovending: Vil give mit liv for PSG


Ugens mest læste

Seneste nyheder