Annonce


Annonce

Annonce

Zenit er i Barcelona: Lukker Malcom-handel

Transfermarked - 30. juli 2019




Zenit Skt. Petersborgs sportsdirektør Alexander Metvedev er i dag landet i Barcelona, hvor han tager ind til Camp Nou for at forhandle Malcom-handlen på plads. Klubberne skulle være blevet enig om en pris, og derfor tog Metvedev turen til Barcelona for at lukke aftalen.

Malcom har vist sig flot frem i Barca-trøjen når han har fået chancen, men Valverde har aldrig givet brasilianeren chancen for at få flere kampe i træk, og nu tyder alt på at forholdet mellem Barcelona og Malcom slutter. I hvert fald melder spanske medier, at Barca i disse timer er ved at lukke handlen.

Der er tale om en pris på lige omkring 45 millioner euro hvilket Barca kan være tjent med. De gav selv 41 millioner euro for Malcom, da de hentede ham i fransk fodbold. Malcom selv har hele tiden ønsket at få succes i Barcelona, men den manglende spilletid og ledelsen ønske om få penge for ham, har skubbet ham ud af idéen om at blive i klubben.

- Forhandlingerne om Malcom er avancerede med Barcelona og vi er lige nu inde i en afgørende fase, fortalte sportsdirektøren til Fontanka inden han forlod Rusland for at flyve til Barcelona. Dermed tyder alt på, at de to klubber inden længe kan bekræfte handlen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Zenit er i Barcelona: Lukker Malcom-handel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder