Annonce


Annonce

Annonce

Falsk bombetrussel mod Messis bil

Nyheder - 31. juli 2019




Lionel Messi har nydt godt af sin sommerferie på en ø langt fra hjemmet. Nu er hans sommerferie så småt ved at være slut, og derfor vendte han for nogle dage siden hjem til Barcelona, men han havde lige endnu en tur i tankerne før træningen stod på menuen.

Sammen med Luis Suárez rejste Messi nemlig til Ibiza for at nyde de sidste dage af sin ferie. Messi tog sin Audi ud til El Prat lufthavn i Barcelona, men det gik ikke udramatisk for sig, da de to angribere skulle hjem. Et opkald til alarmcentralen lød nemlig, at der lå noget suspekt under bilen.

Ifølge Marca lå der en taske under bilen, og straks blev bomberyddere kaldt til stedet for at kiggere nærmere på det. Selvsamme medie fortæller, at der dog var tale om falsk alarm, og at der slet ikke var tale om en bombe.

La Sexta fik hurtigt snus om historie og var ude ved lufthavnen, hvor de kunne nå at skyde nogle billeder. Der blev sendt bomberyddere og hunde ud til bilen, men det varede altså ikke længe for man kunne konkludere, at der ingen bombe lå under den.

I dag er Luis Suárez på Ciutat Esportiva, hvor han træner for første gang med resten af truppen. Han gør sig netop nu klar til søndagens opgør på Camp Nou, hvor Arsenal kigger forbi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Falsk bombetrussel mod Messis bil

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder