Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Malcom skifter til Zenit

Transfermarked - 2. august 2019Officielt: Malcom skifter til Zenit

Det gik pludseligt hurtigt, da Zenit Skt. Petersborg meldte sig ind i kampen om at kapre Malcom fra FC Barcelona. Den catalanske klub har hele sommeren holdt døren åbent for et skifte og Everton lod til at være til oplagte valg, men i sidste ende var det Zenit, som kunne løbe med brasilianerens underskrift. Det er netop blevet bekræftet.

Zenit betaler 40 millioner euro for Malcom og der er desuden aftalt 5 millioner euro i variabler. FC Barcelona og Zenit har desuden indgået en aftale om, at den russiske klub henvender sig til FC Barcelona, hvis Malcom engang i fremtiden sættes på transfermarkedet.

Malcom var egentlig på vej til AS Roma og havde flybilletten klar mens Roma-fans ventede i lufthavnen. Men i sidste øjeblik dukkede FC Barcelona op, og Malcom besluttede sig for at prøve sig selv af på Camp Nou. Det blev desværre for ham ikke til et eventyr af de store, men han spillede med i 24 kampe i 2018/2019 sæsonen. 15 i ligaen, seks i Copa del Rey og tre i Champions League.

Han scorede fire mål; ét i ligaen, to i Copa del Rey og en enkelt gang i Champions League. Det var mod Inter på Giuseppe Meazza, hvor han havde følelserne helt ude på trøjen og nærmest gik i gråd ved sin scoring.

Han vandt to titler med FC Barcelona: Den spanske Super Cup samt ligaen i sidste sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder