Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Valverde vælger Vidal over Rakitic

Transfermarked - 31. juli 2019
Medie: Valverde vælger Vidal over Rakitic

FC Barcelona bliver nødt til at skrabe penge ind for at få råd til Neymar. Det er den operation, man lige nu er i gang med på Camp Nou. Brasilianeren har gjort det klart, at han vil væk fra PSG og han ønsker et retur til Camp Nou. Ledelsen på Camp Nou har derfor søsat operationen.

Malcom forventes solgt til Zenit inden længe og det indbringer i omegn af 40 millioner euro. Derudover har ledelsen ifølge RMC bedt Valverde om at vælge mellem Arturo Vidal og Ivan Rakitic. Her har træneren ifølge mediet valgt Vidal, hvorfor der lige nu arbejdes på at få Rakitic ud af døren.

Rakitic har længe slået fast, at han kun skifter, hvis klubben beder ham om det. Selv ønsker han at blive i FC Barcelona i mange år, men han er en kilde til en god portion penge, og det vil klubben netop nu udnytte. Specielt set i lyset af, at man har fået tilknyttet Frenkie de Jong hvorfor det giver bedre mening at skille sig af med en midtbanespiller.

Valverde ser ikke andre spillere på holdet have samme karakter som Vidal, og træneren var fuldt ud tilfreds med chilenerens indsats i sidste sæson, at han har valgt at beholde Vidal. Spørgsmålet bliver nu hvilken klub der banker på døren for at købe Rakitic. Paris Saint-Germain og Manchester United har flere gange været nævnt.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder