Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Saul sætter spørgsmålstegn ved Griezmanns exit

Nyheder - 4. august 2019Saul sætter spørgsmålstegn ved Griezmanns exit

Antoine Griezmann gjorde det i maj klart, at han ville forlade Atletico Madrid efter sidste sæson. Ingen var i tvivl om, at han ville skifte til FC Barcelona, men på daværende tidspunkt var intet sikkert. Det endte dog med at Barca købte ham fri og i dag er han Barca-spiller.

Hans skifte har mødt meget modgang fra specielt Atletico Madrid. Selv ønskede Griezmann at forlade klubben på den bedst tænkelige måde som man så det med Juanfran og Diego Godin. Men Atletico Madrid brød sig ikke om det, og tvang angriberen til at sige farvel i en video, som han egentlig ikke ønskede at lave.

Siden har der været mudderkastning fra Atleti mod Barca, og madrilenernes midtbanemotor Saul fortæller da også at Griezmann ikke forlod klubben på den bedste måde.

- Selvom handlen var undervejs, så overraskede det mig. Han var en virkelig vigtig spiller for Atletico Madrid og hans skifte gjorde livet svært for os. Atletico Madrid er større end hvilken som helst spiller, men hver gang han bar trøjen kunne man ikke sætte spørgsmålstegn ved hans dedikation.

- Men jeg mener, at måden, hvorpå han forlod Atletico Madrid, ikke var den bedste; men man behøver heller ikke at svine ham til, fortæller Saul i et interview.

Saul kom også ind på Atletico Madrids enorme sejr mod Real Madrid på 7-3, og madrilenernes gode preseason fortæller da også at de ligner endnu en udfordrer til næste sæsons La Liga-titel. Denne gang dog uden Griezmann.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder