Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar mister mange penge i PSG disse dage

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 3. august 2019Neymar mister mange penge i PSG disse dage

Neymar er ikke glad i Paris Saint-Germain og det kan ses på hans nuværende situation. Desuden var han skadet over flere gange i sidste sæson og alt sammen har gjort, at han ikke er blandt de 10 nominerede til titlen som 'The Best'.

Titlen er noget, som Neymar egentlig ønskede at vinde, da han skiftede til PSG. Udover den gode løn, håbede han på, at han kunne træde ud af Messis skygge og kæmpe sig helt op i toppen. Desværre for ham er det gået den stik modsatte vej. Han var skadet i november, december og to gange i januar før han var ude tre måneder fra den 24. januar til den 19. april. Siden da blev han skadet den 7. juni og missede Copa America. Han er dog klar nu.

Ifølge PSG havde han en aftale med klubben om hvornår han skulle vende tilbage efter sin sommerferie. Han vendte dog ikke tilbage på den aftalte dag, og mens Neymar mener, at han først skulle vende tilbage senere, valgte PSG at fratage ham i omegn af 3 millioner kroner i løn for sin dårlige opførsel.

Desuden havde han en klausul i sin PSG-kontrakt der betød, at han kunne skovle intet mindre end 22 millioner kroner ind i bonus såfremt han spillede så godt for klubben, at han endte blandt de 10 nominerede til titlen som 'The Best'. Det gjorde han som bekendt ikke, og han gik derfor glip af en enorm sum penge.

Al-Khelaifi, Thomas Tuchel og Leonardo fra PSG ønsker at få styr på Neymars fremtid hurtigst muligt. Franske medier erfarer, at der er faldet en beslutning senest den 10. august, så man kan indlede den nye sæson uden at skulle høre på Neymar-spørgsmål ved hvert pressemøde.
Læs også
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar
- Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp
- Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid
- Neymar i kovending: Vil give mit liv for PSG


Ugens mest læste

Seneste nyheder