Annonce


Annonce

Annonce

Fire konsekvenser for Messis skade

Skader - 6. august 2019




Lionel Messi mødte i dag ind til sin første træning efter sommerferien og det gik ikke helt så godt. Argentineren mærkede ubehag i det ene ben undervejs i træningen og måtte efterfølgende få beskeden om, at han ikke kommer med på USA-turen på grund af en skade.

Der er tale om en mindre skade der holder ham ude i 1-2 uger, men det får konsekvenser, da han kommer senere i gang end forventet. Først og fremmest går han glip af USA-turen, hvor det handler om at få minutter i benene i to kampe mod Napoli. Disse minutter går Messi glip af, og han kommer derfor først senere for alvor igang end ventet.

Derudover får han næppe fuld tid mod Athletic Bilbao i La Liga-åbneren. Hvis han er klar til kampen, så er det med sikkerhed, at han ikke får 90 minutter. Det bliver nemlig de første spilleminutter efter sommerferien - og i en kamp, hvor der bliver givet og taget, og altså ikke en venskabskamp, hvor alle aktører på banen kun tænker på at komme i form.

Med en skade i preseason kan det betyde, at han også løber ind i skader senere i sæsonen. Han er slet ikke i form nu efter en måneds sommerferie, og alt efter hvordan man doserer træningen og spilletiden i den kommende tid, kan det få konsekvensen af en ny, mindre skade. Her har Barcelona et professionelt lægehold klar, som helt sikkert vil se Messi an hver dag for netop at undgå småskader.

Slutteligt kommer det til at koste Barcelona penge, at Messi er blevet skadet. Barcelona drager ikke bare frivilligt til USA og spiller fodbold. Det er en lang tur og krævende for spillerne, men som fodboldklub skal man også klare sig rent økonomisk og derfor får Barcelona penge for at tage den lange tur. Når man har Messi i truppen kommer der automatisk flere tilskuere til stadion.

Barcelona indgik en aftale om, at man ville sende Messi på banen i begge kampe - dog ikke på fuld tid. På den måde ville tilhængerne få argentineren at se, men da han ikke kommer i spil alligevel, kan Barca altså ikke leve op til den fulde aftale, og derfor er der i forvejen indgået en aftale om, hvad Barcelona mister af penge i aftalen. De helt præcise tal er ikke offentliggjort.

De øvrige Barca-spillere er landet i USA og forbereder sig altså nu til to kampe mod Napoli før de vender hjem og fokuserer på La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fire konsekvenser for Messis skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder