Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymar bliver sommerens sidste indkøb

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 6. august 2019Medie: Neymar bliver sommerens sidste indkøb

FC Barcelona har handlet godt ind denne sommer, men klubben er ikke færdig endnu. Præsident Josep Maria Bartomeu slog for få dage siden fast, at der stadig resterer en håndfuld uger af transfermarkedet og at der kan komme nye spillere til.

Ifølge Mundo Deportivo har FC Barcelona lige nu kun Neymar på listen over tilgange. Brasilianeren er en prioritet og alt tyder på, at denne uge bliver afgørende, da PSG som bekendt vil have klarhed over situationen inden de sparker Ligue 1 i gang.

Neymar har op til flere gange givet udtryk for sit ønske om at vende tilbage til FC Barcelona, og mens catalanerne sagtens kan blive enig med angriberen på det personlige plan, er det selve transferbeløbet, som gør vejen svær. Barca tilbyder spillere i bytte for Neymar mens PSG ønsker penge.

PSG's sportsdirektør er allerede indstillet på, at Neymar smutter og han arbejde derfor på livet efter brasilianeren. Paulo Dybala og keeper Donnarumma er målene til den nye sæson. Dybala til at udfylde det offensive hul og Donnarumma til at lede holdet til sejr i Champions League. PSG mener ikke at Areola og Trapp er stærke nok til den store turnering.

Slutteligt fortæller Mundo Deportivo, at en lejeaftale med Neymar ikke er en mulighed. Det bliver til et permanent skifte.
Læs også
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar
- Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp
- Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid
- Neymar i kovending: Vil give mit liv for PSG


Ugens mest læste

Seneste nyheder