Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Neymar skal snakke

Transfermarked - 7. august 2019




Gerard Piqué mødte pressen i Miami forud for FC Barcelonas kommende træningskamps mod Napoli og her gik snakken blandt andet på Neymar, som vil tilbage til klubben. Ingen er i tvivl om situationen, spørgsmålet er blot hvilken aftale de to klubber når frem til.

Piqué lagde da heller ikke skjul på, at han ser Neymar tilbage i Barca.

- Det ville glæde mig at se Neymar tilbage i Barca, men det er en svær siuation fordi han spiller i PSG lige nu.

- Vi taler alle med Neymar, men selvfølgelig fortæller jeg ikke om, hvad der bliver skrevet om i private samtaler. Det er ham, som skal gå ud og snakke, fortæller Piqué om Neymar.

PSG ønsker ikke at sælge til Barca, men det kan de efterhånden blive nødt til, da flere storklubber har afvist at hente Neymar. I stedet venter Barca på at PSG overgiver sig og indleder forhandlingerne. Der tales meget om, at Barca henter Neymar på en lejeaftale og først køber ham fri om et år, men det kan endnu ikke vides med sikkerhed.

Det er netop på grund af den mulige ankomst af Neymar, at klubben arbejder benhårdt på at få Coutinho videre. Her meldes der interesse fra Arsenal og Tottenham, men der går noget tid før man får klarhed over begge transfers. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Neymar skal snakke

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder