Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde taler om Neymar og Coutinho

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. august 2019Valverde taler om Neymar og Coutinho

Ernesto Valverde dukkede efter nattens kamp op til pressemøde og langt fra overraskende handlede det primært om Neymar og Philippe Coutinho. Sidstnævnte rygtes tilbage til Premier League mens Neymar rygtes til FC Barcelona. Valverde havde dog ingen nyheder.

- Sidste gang, da jeg var på dette stadion, skulle jeg besvare en masse spørgsmål om Neymar. Og nu er det det samme igen. Jeg ved ikke, hvad der sker. Han spiller for et andet hold, og derfor vil jeg ikke snakke om det.

- Han rygtes til Real Madrid? I dag hører vi noget, i morgen hører vi noget andet.

- Jeg ved ikke, hvad der sker med Coutinho. Planen for ham er den samme som med Vidal og Arthur. De er stødt til truppen senere end de andre og måske på lørdag får de nogle minutter. Han er vores spiller, han har hjulpet os meget og vi håber, at han fortsætter med det. Vi tænker ikke på andet, forklarede Valverde.

Det engelske transfervindue lukker i dag, så der skal fart over feltet hvis Coutinho skal sendes til Premier League. Han er blevet rygtet til både Arsenal og Tottenham, men dagen i dag får helt sikkert indflydelse og kommer til at bære præg af store overskrifter på deadlineday i England.
Læs også
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar
- Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp
- Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid
- Neymar i kovending: Vil give mit liv for PSG


Ugens mest læste

Seneste nyheder