Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kæmpe bud fra Real Madrid på Neymar!

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. august 2019Kæmpe bud fra Real Madrid på Neymar!

Historierne om Neymar fortsætter dagligt. Senest udtalte Piqué, at han gerne ser Neymar tilbage i FC Barcelona, men at brasilianeren selv skal tage bladet fra munden og gå ud i offentligheden og fortælle om sit ønske. Nu har Real Madrid dog - for alvor - budt sig ind i kampen.

Ifølge Sport har Real Madrid budt intet mindre end 120 millioner euro og Luka Modric for at få fingrene i Neymar. Det vides endnu ikke hvad PSG's svar er, men noget kunne tyde på, at PSG vælger at tage imod tilbuddet, da de langt hellere vil sælge til Real Madrid end FC Barcelona.

Spørgsmålet er dog om Neymar ønsker at rykke til Real Madrid. Lokale journalister rapporter om, at Neymar kun tænker på at vende tilbage til Barca, og det udelukker dermed Real Madrid, som desuden arbejder på at få Paul Pogba til klubben - og han er heller ikke billig at hente og have løbende, så pengene skal gå op i en højere enhed hos madrilenerne.

Ifølge mediet er det Real Madrid-præsident Florentino Perez, som leder forhandlingerne i håbet om at hente Neymar til klubben. Barca holder sig stadig i baggrunden da de ønsker at PSG skal overgive sig og sælge Neymar billigt, da angriberen selv ønsker at forlade den franske hovedstad.

De intense dage med rygter og historier fortsætter altså med Neymar i spidsen.
Læs også
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar
- Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp
- Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid
- Neymar i kovending: Vil give mit liv for PSG


Ugens mest læste

Seneste nyheder