Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur: Alle vil elske Neymar i Barcelona igen

Transfermarked - 9. august 2019Arthur: Alle vil elske Neymar i Barcelona igen

Neymar er manden bag de store historier i disse uger. Han er ikke glad i PSG og har i lang tid ønsket at komme videre. Indtil nu har PSG dog afvist at lytte til Barca, men tiden er snart inde til at den franske klub ikke kan holde på Neymar længere.

Neymar spiller sammen med Arthur på det brasilianske landshold og Barca-spilleren håber da også at spille sammen med Neymar på Camp Nou.

- Jeg taler ikke med Neymar om hans fremtid. Jeg vil ikke påtrænge mig - alle andre taler med ham om det. Når jeg snakker med ham, så taler vi om alle mulige andre ting.

- Jeg ved ikke om han kommer eller ej, men vi er klar. Vi må se, hvad der sker. Jeg tror på, at tilhængern, spillerne og klubben ønsker ham tilbage fordi, at han er en fantastisk spiller. Jeg håber, at vi kan nyde ham her i klubben.

- Jeg ved ikke om Neymar skal tale ud. Jeg synes, at han skal tale med sin familie og så må han gøre det, han føler for. Som hans ven ønsker jeg ham det bedste.

Om Coutinho
- Det er hans eget valg. Han skal tale med sin familie. Han skal være glad der, hvor han spiller, og jeg tror på, at han er glad i Barca. Jeg håber, at han bliver, da han er en stor spiller.

- Han arbejder hårdt, som vi alle gør, og han har alt for at kunne blive og hjælpe os mod triumfer.

Det engelske transfervindue er lukket i den forstand, at de engelske klubber ikke længere kan købe ind. Derfor endte det med at Coutinho ikke kom til hverken Arsenal eller Tottenham.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder