Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Dembélé accepterer ikke bænkeplads

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. august 2019Medie: Dembélé accepterer ikke bænkeplads

Ousmane Dembélé kan ende med at blive det femte - måske sjette - hjul i FC Barcelonas offensiv. Med købet af Antoine Griezmann råder Barca nu over fem mand, som potentielt kan spille kampene fra start. Her tælles Messi, Suárez, Griezmann, Coutinho og altså Dembélé.

Nu meldes også Neymar på vej og dermed har Valverde pludselig et ekstraordinært luksusproblem. Mange peger på, at hvis Neymar kommer, så skal mindst én spiller fra offensiven sælges og det har hele tiden været meldt, at den lå på Coutinho.

Dembélé cuttede en uge fra sin sommerferie for at møde ind tidligere til den nye sæson og dermed hurtigere komme i form og vise, at han mener det seriøst. Han er klar til den nye sæson og baseret på hans potentiale er det kun skader, som kan holde ham fra at blive et dødbringende våben for Barca.

Dembélé er dog klar over, at spilletiden bliver minimal hvis også Neymar kommer og ifølge Sport har han ikke tænkt sig at acceptere en rolle på bænken. Han har meddelt sin agent om, at han skal følge situationen i klubben nøje, for hvis Neymar kommer, så kunne det ligne, at Dembélé trækker stikket og vil forsøge sig et andet sted.

I sidste sæson så man hvor farlig Dembélé kan være, men desværre for ham var det endnu en skade, som sendte ham ud af spil. I øjeblikket kæmper han alt, han kan på banen, mens agenten følger situationen i klubben. Der kommer helt sikkert til at ske mere i Barca på transfermarkedet.
Læs også
- Dembélé tager til behandling i Qatar
- 10 uger på sidelinjen: Disse kampe misser Dembélé
- Officielt: Dembélé ude til februar!
- Åbent brev til Dembele: Smid dine venner ud
- Fans begræder ny Dembélé-skade


Ugens mest læste

Seneste nyheder