Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Bilbao-Barca spilles alligevel fredag

La Liga - 9. august 2019




Der er kun en uge til at FC Barcelona åbner deres La Liga-turnering op. Det sker på udebane mod Athletic Bilbao, men som bekendt hersker der konstant problemer i Spanien. For anden gang er kampen mod Athletic Bilbao nu blevet rykket.

Oprindeligt lød det, at kampen skulle afvikles fredag den 16. august. Det var La Liga, som planlagde kampen til den dato. Men så begyndte det spanske fodboldforbund at blande sig, da de ikke mener at der skal spilles kampe om fredagen og mandagen. Derfor blev kampen rykket til lørdag den 17. august.

I dag bekræfter La Liga så at kampen alligevel spilles fredag den 16. august klokken 21.00. Dermed må det siges at være endegyldigt, da der kun er en uge til at kampen skal afvikles - og man skal og bør tænke på de mange tusinde mennesker, som betaler penge for at komme til Baskerlandet og se kampen.

FC Barcelona befinder sig lige nu i USA, hvor de i morgen aften klokken 23.00 spiller deres sidste træningskamp mod Napoli. Herefter flyver de hjem og det bliver derfor ikke lige frem nogle veludhvilede spillere, som Valverde får på træningsbanen i de første dage efter turen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Bilbao-Barca spilles alligevel fredag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder