Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endnu et talent åbner døren for Barca-exit

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 10. august 2019Endnu et talent åbner døren for Barca-exit

Da FC Barcelona senest slog Napoli, fik Abel Ruiz spilleminutter og det glæder han sig rigtig meget over, men han ved dog ikke hvordan situationen kommer til at folde sig ud i fremtiden - han lukker i hvert fald ikke døren for et muligt Barca-exit. Det hele handler om at spille, fortæller ham.

Flere og flere Barca-talenter forlader klubben på baggrund af to ting: Penge og manglende chancer på førsteholdet. Det er længe siden, at et talent senest blev forfremmet til førsteholdet og virkelig slog igennem, og mens alle håber på, at det bliver scenariet, så er realiteten bare at chancerne ikke kommer så ofte som før.

- Både som spiller og som menneske har jeg kæmpet for at opnå min drøm. Og det er at spille for FC Barcelona, fortæller Ruiz og fortsætter:

- Men jeg udelukker ikke muligheden for at skifte klub. Jeg vil spille fodbold - det er alt, jeg tænker på. Vi har alle drømt om det fra en ung alder. Vi vil nyde og udnytte vores chancer.

Senest så man et af de helt store La Masia-talenter, Xavi Simons, forlade FC Barcelona for at drage til Paris Saint-Germain. Her spillede pengene en rolle. Det gjorde det også for Kubo, som egentlig var spået et comeback til Barca, men i stedet skiftede til Real Madrid, da de lovede ham mere i løn samt muligheden for at spille på førsteholdet.
Læs også
- Willian bekræfter: Barca bød på mig
- Træner: Rakitic smutter fra Barca om 2 måneder
- Avis: Barca lurer på Erling Braut Håland
- Officielt: Barca præsenterer ny spilletrøje
- Officielt: Barca op mod Atletico i Super Cuppen


Ugens mest læste

Seneste nyheder