Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona slår fast: Bruger ikke 1 krone på Neymar

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 11. august 2019


Barcelona slår fast: Bruger ikke 1 krone på Neymar

Paris Saint-Germain kan lige så godt glemme det. FC Barcelona har ikke tænkt sig at bruge en krone på at hente Neymar til klubben. Catalanernes beslutning er endegyldig og det er nu op til PSG om de vil holde på en utilfredsspiller, eller finde en løsning.

FC Barcelona har handlet godt ind i dette transfervindue og selvom der er tale om en storklub med en voldsom omsætning, så flyder pengene ikke i klubben. Der er ikke råd til at købe Neymar udelukkende for penge og derfor har klubben forklaret til den franske ledelse, at man kun vil bytte sig til Neymar.

PSG ønsker at sælge Neymar, men de vil have penge for ham. Derfor har de tilbudt ham til de øvrige storklubber i Europa, men indtil videre har ingen bidt på krogen og det passer perfekt til Barcas plan om, at PSG på et tidspunkt bliver nødt til at overgive sig. Neymar er ikke med når PSG åbner Ligue 1 i aften klokken 21.00 mod Nimes.

Der er tale om en handel, hvor Barca sender 2-3 spillere til PSG for at få fingrene i Neymar. I øjeblikket råder Valverde over rigtig mange spillere og han vil langt hellere have en mindre trup, så han ikke har utilfredse spillere i truppen der ærgrer sig over manglende spilletid.

Transfervinduet lukker om små tre uger, og ifølge Mundo Deportivo og SPORT har Barca-præsident Josep Maria Bartomeu taget sagen i egen hånd. Han har angiveligt aflyst et møde for at flyve til Liverpool, hvor repræsentanter fra PSG også befinder sig. Her skal de ifølge medierne forhandle og snakke om Neymar.
Læs også
- Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp
- Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid
- Neymar i kovending: Vil give mit liv for PSG
- Medie: PSG vil forlænge Neymars kontrakt


Ugens mest læste

Seneste nyheder