Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Neto ude med skade

Skader - 12. august 2019
Officielt: Neto ude med skade

Det bliver næppe Neto, som vogter buret på San Mamés fredag aften. I går kunne FC Barcelona bekræfte, at reservekeeperen har pådraget sig et brud på hånden. Det skete ved den sidste træning i USA inden opgøret mod Napoli, hvor Ter Stegen i øvrigt stod og fik et clean sheet med hjem.

Der er tale om et brud på venstre hånd og det betyder, at han med sikkerhed er ude i et par uger. Hvor længe det er, vides endnu ikke. FC Barcelona meddeler, at Neto skal undersøges nærmere i dag og herefter vil klubben melde ud, hvor længe han skal se til fra sidelinjen.

Det betyder, at Valverde reelt set kun har Ter Stegen til rådighed. Derfor skal cheftræneren ned på B-holdet og hente Iñaki Peña op. Det glæder han sig helt sikkert til, selvom det er på bekostning af en skade til Neto, som ellers stod en forrygende kamp i den første kamp mod Napoli.

opdateret 11.43
- FC Barcelona meddeler, at Neto skal opereres tirsdag. Straks efter operationen vil Dr. Xavier Mir fortælle om operationen og hvornår Neto forventes at være klar igen. Det vurderes til fem uger, men det er ikke bekræftet endnu.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder