Annonce


Annonce

Annonce

La Liga-hold: Bedst og værst i preseason

Nyheder - 13. august 2019




I den kommende weekend starter La Liga. De spanske mandskaber har brugt den seneste måneds tid på at forberede sig til den nye sæson ved at spille træningskampe og her kigger vi på hvilke hold, der klarede sig bedst og værst. Barca ligger med oppe i toppen.

Tager vi den fra bunden, så var Real Madrid værst. Zinedine Zidanes hold hentede kun to sejre i syv kampe. Fenerbahce og Salzburg blev slået, mens de spillede uafgjort med Arsenal og Roma samt tabte til Bayern, Tottenham og Atletico Madrid. Mod Arsenal vandt de fra pletten i straffesparkskonkurrence mens de tabte til Roma - ligeledes fra pletten.

Barca og Atletico vandt alle kampe udover én hver. Barca tabte til Chelsea i deres første preseason-kamp i Japan mens Atletico Madrid tabte til Chivas før de knuste Real Madrid med 7-3. Kun ét hold fra La Liga vandt samtlige træningskampe. Det var Granada, som vandt syv ud af syv. På andenpladsen finder man Barca, Atletico Madrid, Espanyol, Villarreal, Sevilla og Leganés. I bunden finder man Real Sociedad, Valladolid og altså Real Madrid.

FC Barcelona åbner La Liga fredag aften mod Athletic Bilbao på San Mamés. Den kamp spilles klokken 21.00 Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga-hold: Bedst og værst i preseason

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder