Annonce


Annonce

Annonce

Overblik: Alt du skal vide om Neymar-handlen

Transfermarked - 13. august 2019




Det er spørgsmål om tid før Neymar officielt er fortid i Paris Saint-Germain. I morges rejste Abidal og Curry til Paris, hvor man til formiddag skal mødes med PSG og slå en handel af. Alt tyder på, at man kommer til enighed og det store overblik får du her.

Neymar-transferen
- Efter at have været i kontakt over mail og telefon, mødes de to klubber nu rent fysisk i Paris.

- Neymars bagland er optimistiske i forhold til at de to klubber kommer til enighed. Det er kun FC Barcelona, som er inde i billedet.

- Real Madrid holder øje, men Neymar ønsker kun at rykke tilbage til FC Barcelona.



- Messi ringede til Neymar i håbet om, at brasilianeren ikke ændrer sin mening. Messi gjorde det klart, at omklædningsrummet venter på Neymar.

- Barca tilbyder i dag 80 millioner euro + Philippe Coutinho. Det højeste bud lyder på 98 millioner euro + Philippe Coutinho. PSG forventes at acceptere et bud.

- PSG har allerede fjernet Neymars trøjer fra deres officielle butik. Klubben er godt klar over, at han ikke fortsætter, og man er derfor - noget uortodoks - gået i gang med at fjerne brasilianeren.

- Bartomeu var manden bag dagens møde. Han sørgede for at det ville blive aktuelt og tidligere i dag blev Abidal spottet på et fly fra El Prat lufthavn i Barcelona mod Paris.

- Abidal, Curry og Bordas fra FC Barcelona skal mødes med PSG-sportsdirektør Leonardo i dag. Her ventes Leonardo at give grønt lys for transferen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: Alt du skal vide om Neymar-handlen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder