Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 13. august 2019


ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!

FC Barcelonas Abidal og Curry befinder sig lige nu i Paris hvor man mødes med PSG for at få fingrene i Neymar, som har gjort det klart at han vil tilbage til FC Barcelona. Nu rapporterer ESPN så om et decideret vanvidsbud fra FC Barcelona.

Ifølge mediet er der blevet budt 100 millioner euro plus Coutinho og Rakitic. Det vides endnu ikke om PSG har sagt god for buddet, men der er tale om en størrelse, som de næppe kan afvise i forhold til at Barca reelt set er den eneste klub, der lige nu har Neymars interesse.

Barca solgte Neymar for 222 millioner euro i 2017 og her to år senere ligner det altså at Neymar er på vej tilbage for et lige så voldsomt beløb - dog hvor Coutinho og Rakitic udfør en del af prisen.Ifølge Guillem Balague ønsker Coutinho gerne at skifte til PSG. Han var også klar til at skifte til Tottenham, men den transfer blev aldrig til noget. I øjeblikket er det kun Rakitic, som aviserne forsøger at samle information på i forhold til hans position i hele puslespillet.

Abidal er flere gange blevet spottet i Paris i dag, så det handler udelukkende om tid før der kommer en officiel melding fra enten FC Barcelona eller PSG.
Læs også
- Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp
- Piqué: Der var en mulighed for Neymar i Real Madrid
- Messi: Jeg troede, at Neymar tog til Real Madrid
- Neymar i kovending: Vil give mit liv for PSG
- Medie: PSG vil forlænge Neymars kontrakt


Ugens mest læste

Seneste nyheder