Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!

Transfermarked - 13. august 2019ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!

FC Barcelonas Abidal og Curry befinder sig lige nu i Paris hvor man mødes med PSG for at få fingrene i Neymar, som har gjort det klart at han vil tilbage til FC Barcelona. Nu rapporterer ESPN så om et decideret vanvidsbud fra FC Barcelona.

Ifølge mediet er der blevet budt 100 millioner euro plus Coutinho og Rakitic. Det vides endnu ikke om PSG har sagt god for buddet, men der er tale om en størrelse, som de næppe kan afvise i forhold til at Barca reelt set er den eneste klub, der lige nu har Neymars interesse.

Barca solgte Neymar for 222 millioner euro i 2017 og her to år senere ligner det altså at Neymar er på vej tilbage for et lige så voldsomt beløb - dog hvor Coutinho og Rakitic udfør en del af prisen.Ifølge Guillem Balague ønsker Coutinho gerne at skifte til PSG. Han var også klar til at skifte til Tottenham, men den transfer blev aldrig til noget. I øjeblikket er det kun Rakitic, som aviserne forsøger at samle information på i forhold til hans position i hele puslespillet.

Abidal er flere gange blevet spottet i Paris i dag, så det handler udelukkende om tid før der kommer en officiel melding fra enten FC Barcelona eller PSG.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder