Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar

Transfermarked - 14. august 2019Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar

Det var en begivenhedsdag i går, da Eric Abidal og Javier Bordas fløj til Paris for at mødes med PSG i jagten på Neymar. Det er første gang, at de i Neymar-forbindelsen mødes face to face for at forhandle. Endnu er der ingen aftale, men det begynder at ligne noget.

Med sig havde Abidal tre forskellige tilbud. Den første var at låne Neymar til næste år og derefter købe ham til et endnu ukendt beløb. Det andet og tredje bud var med to spillere involveret (Rakitic og Coutinho) samt et beløb tæt på de 100 millioner euro.

Lejeaftalen blev skudt i jorden med det samme af PSG, men de var åbne for de to andre tilbud. Til gengæld gjorde PSG det igen klart, at de helst ser Ousmane Dembélé og Nelson Semedo tage turen til PSG, men Barca har flere gange slået fast, at det ikke kommer til at ske.

FC Barcelona er sikre på, at de har indhentet en fordel i forhold til Real Madrid, som også har udvist interesse. Desuden har præsident Bartomeu ringet til Neymar og sagt, at han skal forholde sig rolig, da det hele nok skal gå igennem. Nyhederne er sluppet ud af Barca, da de er optimistiske i transfersagen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder