Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldo: Det adskiller mig fra Messi

Champions League - 14. august 2019
Ronaldo: Det adskiller mig fra Messi

Cristiano Ronaldo har igen trukket overskrifter for igen at have udtalt sig om Lionel Messi. De to giganter har altid presset hinanden til det ydre og man kan ikke andet end at have respekt for hver deres fuldstændig voldsomme fodboldkarriere. De har vundet adskillige Ballon d'Ors og vundet trofæer på samlebånd ligesom de med afstand er blevet kåret som de bedste spillere det seneste årti.

I et interview fortæller Ronaldo hvad der adskiller ham fra Messi, og her fokuserer han primært på Champions League.

- Det, som adskiller mig fra Messi er, at jeg har spillet i flere forskellige klubber og vundet Champions League. Jeg var topscorer i Champions League i seks sæsoner i træk. Der er ikke mange spillere, som har vundet turneringen fem gange.

- Messi er en fremragende spiller, som vil blive husket - ikke blot for sine Ballon d'Ors, men også for at have forbedret sig selv år efter år. Ligesom mig selv.

- Jeg står op hver morgen med idéen om, at jeg skal træne for at opnå endnu mere, ikke kun tjene penge.

Messi og Ronaldo har delt podiet ved Ballon d'Or-gallaen 10 år i træk. Men det blev brudt af Luka Modric til manges store overraskelse. Næste gang Ballon d'Or skal uddeles er Messi igen favorit mens Ronaldo i øjeblikket nærmest ikke nævnes i den sammenhæng.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder