Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern afventer PSG's Coutinho-transfer

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 15. august 2019


Bayern afventer PSG's Coutinho-transfer

Philippe Coutinho er på Bayern Münchens transferliste, men tyskerne afventer situationen da de godt er klar over, at Barca vil bruge Coutinhos transferværdi til at nedbringe prisen på Neymar.

Bayern har allerede taget kontakt til Barca og gjort det klart, at de vil høre mere om Coutinhos mulige exit såfremt PSG springer over brasilianeren. Umiddelbart vil Barca kun af med Coutinho såfremt Neymar lander, så Bayern kan ende op med ingenting.

Enten rykker Coutinho til PSG, eller også bliver han i Barca. Det er den umiddelbare situation som den er i dag, men der er fortsat et par uger tilbage af transfervinduet og som det før er set, kan alt ske i fodboldens verden.

Ifølge Mundo Deportivo er Coutinho interesseret i et skifte til PSG, men under omstændigheder han kan acceptere. Derfor skal rigtig mange ting gå op i en højere enhed før Neymar kan kalde sig for Barca-spiller.

PSG ventes at acceptere et bud fra Barca før eller siden og dernæst skal Neymars personlige vilkår forhandles på plads ligesom - eventuelt - Rakitic og Coutinho også skal have deres personlige kontraktlige vilkår på plads. Det er altså en større operation, som Barca har begivet sig ud i.
Læs også
- Afvist: Barca ville sælge Coutinho til City
- Video: Coutinhos første træning i Bayern
- Coutinho: Jeg vil blive i Bayern i mange år
- Officielt: Coutinho skifter til Bayern
- Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder