Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrids sidste bud: Stort bud på Neymar

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 15. august 2019Real Madrids sidste bud: Stort bud på Neymar

Real Madrid-præsidenten Florentino Perez er desperat. Han havde ikke forudset Barcas pludselig møde med PSG og han forsøger nu at øge sit bud i håbet om, at han kan lokke Neymar til Real Madrid. Det lader dog ikke til at virke.

Iføgle Sport er Perez og Real Madrid således klar til at smide det unge stortalent Vinicius med i en handel for Neymar. Madrilenerne håber på, at PSG accepterer buddet og at Neymar kan overbevises om at folde sig ud på Bernabu.

Real Madrid forsøgte egentlig at inkludere Bale, Modric og Isco med i en handel for Neymar, men ingen af de tre spillere ønskede at skifte til PSG og derfor måtte Real Madrid bakke ud. Ifølge mediet er Zidane ikke overbevist om Vinicius - hvorfor der har været tale om lejeaftaler - og man forsøger nu at sende ham til PSG i en handel der sender Neymar den anden vej.

Udover Vinicus, så har Real Madrid også tænkt sig at smide en håndfuld penge i med handlen - angiveligt 90-100 millioner euro, så der er tale om et solidt bud, men Barca er klart i førersædet og er allerede enig med PSG om, at handlen kræver mindst to spillere + 100 millioner euro.

PSG ønsker som bekendt Dembélé og Semedo, mens Barca kun er villige til at sende Coutinho og Rakitic afsted.
Læs også
- Neymar nysgerrig på Barcas nye træner
- Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer
- Barca kæmper: Vil have Neymar til sommer
- Neymar: Jeg ville ikke såre nogen
- Spansk medie: Neymar har sagsøgt Barca igen


Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder