Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stædige PSG: Betal for Neymar eller smut

Transfermarked - 15. august 2019Stædige PSG: Betal for Neymar eller smut

Neymar går i disse dage og håber på, at Barca og PSG kan blive enig om en transferpris så han kan pakke sin ting og rejse sydpå. Brasilianeren er fast besluttet på at skifte tilbage til FC Barcelona, men Paris Saint-Germain knækker ikke let.

Situationen er den, at Barca vil have Neymar, og Neymar vil tilbage til Barca. Men PSG kræver en pris, der lander på omkring 200 millioner euro. Det behøver ikke udelukkende at være penge hvorfor Barca har tilbudt Rakitic og Coutinho med i handlen. Men PSG vurderer ikke Barcas bud til at være nok for dem. De ønsker Semedo og Dembélé fremfor Coutinho og Rakitic - og det er ikke noget, som Barca ønsker at være med til.

I de spanske medier rapporteres det nu at PSG-sportsdirektør Leonardo har givet Barca et ultimatum. Betal med noget, der lander på omkring 200 millioner euro, eller smut. Hvis ikke en klub tilbyder noget i det prisleje, så er Leonardo klar til at beholde Neymar i PSG mod brasilianerens vilje og håbe på, at fansene vender tilbage til ham efter nogle gode præstationer på banen.

Det bliver dog spændende at se, hvad der kommer til at ske. Barca arbejder intenst på at hente Neymar til klubben og selvom 100 millioner euro + Coutinho og Rakitic er langt over det, som man egentlig vil give, så ser Bartomeu det som en gylden mulighed at få Neymar tilbage.

FC Barcelonas økonomiske rådgivere skulle egentlig have fortalt Bartomeu og resten af ledelsen, at tilbuddet er langt over, hvad klubben egentlig har råd til. Men Bartomeu ønsker at trumfe igennem ved at hente Neymar til klubben og forlænge Messi inden det næste præsidentvalg.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Spar 31%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder