Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde sender mærkværdigt signal

Transfermarked - 16. august 2019Valverde sender mærkværdigt signal

Ernesto Valverde udtog i aftes truppen til aftenens kamp mod Athletic Bilbao. Her er der tale om den første kamp i La Liga 2019/2020 og Valverde sendte nogle mixede og mærkværdige signaler.

Valverde tager udgangspunkt i den trup, som han har, men at han udtager Coutinho og Rakitic er alligevel mærkværdigt, da ledelsen netop i disse dage forsøger at sende dem begge til PSG i en handel der sender Neymar den anden vej.

Coutinho stødte senere til truppen efter sommerferien på grund af Copa America, men han er alligevel vurderet klar til kamp i aften hvilket Arturo Vidal og Arthur ikke er selvom de også var med til sommerens Copa-turnering.

Med to spillere, der potentielt er på vej ud af klubben, kan det undre, at Valverde alligevel udtager dem. Ofte ser man trænere ekskludere tvivlsomme spillere og i stedet satse på andre spillere, som med stor sandsynlighed er i klubben resten af sæsonen. Det har Valverde ikke valgt og spørgsmål er om Barca har droppet tanken om at sende Coutinho og Rakitic videre.

Kampen mod Bilbao kan ses på TV2 Sport klokken 21.00 i aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

245,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder