Annonce


Annonce

Annonce

Suárez skadet: Bliver undersøgt i dag

Skader - 17. august 2019




FC Barcelona har Lionel Messi og Neto på skadeslisten, men i dag bliver Luis Suárez med stor sandsynlighed også tilføjet til listen. Uruguayaneren startede på toppen mod Athletic Bilbao sammen med Ousmane Dembélé og Antoine Griezmann, men han fik ikke meget ud af sine spilleminutter.

Suárez forsøgte at gå forrest i angrebet og missede en gylden mulighed. Han tog sig til benet hvorfor han ikke kom ud af offsiden, men da Bilbao pludselig spillede bolden tilbage til keeperen, stod Suárez klar. Han sparkede dog kuglen på stolpen og måtte efterfølgende lade sig udskifte.

FC Barcelona bekræftede kort efter, at Suárez havde pådraget sig en muskelskade, og at han i dag bliver undersøgt for at kende til omfanget af skaden. Dermed er det lige nu usikkert om han kommer i kamp mod Real Betis, hvor Lionel Messi dog forventes at være med.

Messi blev skadet ved sin første træning efter sommerferien og hvis kampen i går havde været afgørende, så havde argentineren med stor sandsynlighed spillet. I stedet valgte man ikke at tage nogen chancer og nu får han yderligere en uge - samt træning med sine holdkammerater - til at være klar til næste kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez skadet: Bliver undersøgt i dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder