Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann: Vi manglede det afgørende

La Liga - 17. august 2019




Antoine Griezmann fik sin officielle debut for FC Barcelona i aftes, da han startede i venstre side af angrebet mod Athletic Bilbao. Kort inden pausen blev han rykket op på toppen på grund af Suárez' skade. Her spillede han kampen til ende.

Selvom han var energisk og livlig, så var der misforståelser med holdkammeraterne undervejs - som man typisk ser med nye spillere - og desuden manglede han selv den afgørende del i sit spil ligesom hele holde generelt havde offensive problemer.

- Vi har stadig masser af tid. Sæsonen er lang og nu skal vi forberede os til den næste kamp. Kun med hårdt arbejde kommer vi frem, fortalte Griezmann efter kampen og fulgte op:

- Vi manglede den afgørende skarphed, som er vigtigst i fodbold: Den afgørende aflevering, det afgørende indlæg og det afgørende overlap.

Griezmann kan måske se frem til at spille hele kampen mod Betis på toppen, da Suárez udgik med en skade i aftes. I dag finder man ud af omfanget af skaden og hvis Suárez ikke bliver klar til kampen mod Real Betis, kan Griezmann se frem til en kamp som spidsangriber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Vi manglede det afgørende

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder