Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst

Transfermarked - 17. august 2019Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst

Sent i aftes kunne Bayern München bekræfte, at de er nået til enighed med FC Barcelona om en lejeaftale af Philippe Coutinho. Brasilianeren var egentlig udset til at blive en del af Neymar-handlen, men sådan skulle det altså ikke gå.

Desuden kunne Bayern på sin egen hjemmeside bekræfte, at man blev enig med FC Barcelona i onsdag. Således har catalanerne i et par dage haft Coutinho ude af Neymar-handlen. Med 20 millioner euro, som Barca får for at udleje Coutinho, og med Bayern, som betaler Coutinhos fulde løn, er der plads til Neymar i lønbudgettet.

Hvad der dog mangler er selve transferprisen. Endnu er der ikke enighed mellem Barca og PSG og det bliver derfor spændende at se, hvad der kommer til at ske. Egentlig var der planlagt et møde i Liverpool mellem Bartomeu og Leonardo, men i stedet menes det at mødet er udskudt til på mandag.

Her skal de to klubber mødes og ifølge spanske medier er der tale om et afgørende møde. Der er dog ikke tvivl om, at Coutinho åbner op for en ny spiller eftersom hans løn nu bliver betalt af Bayern. Dermed har Barca råd til at have Neymar løbende, men først skal man altså overbevise PSG.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder