Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Coutinho ville væk siden maj

Transfermarked - 17. august 2019Valverde: Coutinho ville væk siden maj

Guillermo Amor fra FC Barcelona bekræftede inden Barcas kamp mod Bilbao, at man var nået til enighed med Bayern om en lejeaftale af Coutinho. Men klubberne havde endnu ikke bekræftet aftalen før sent i aftes. Dermed drager Coutinho nu til Tyskland for at indlede sæsonen med Bayern.

Situationen er dog den, at Coutinho igennem hele sommeren var klar til at forlade FC Barcelona. Efter Barcelonas kamp mod Bilbao i aftes bekræftede Valverde således, at Coutinho havde udset sit exit lige siden sidste sæson sluttede.

- Situationen er den, at Coutinho har haft en plan om at skifte siden sidste sæson sluttede. Nu er det kommet ud (skiftet bekræftet) og forhåbentligt har han heldet med sig, fortalte Valverde på sit pressemøde efter en skuffende kamp mod Athletic Bilbao som sluttede med et nederlag på 1-0.

Bayern München har haft udfordringer i offensiven siden Robben og Ribery annoncerede deres stop. Mod Dortmund i den tyske Super Cup havde de svært ved at skabe noget fremadrettet og selvom de altid sidder på bolden, så kom der ikke meget fra dem. Både Müller og Lewandowski har været i medierne med ønsket om, at klubben henter kvalitet ind.

Nu er Coutinho kommet til. Han lander søndag eller mandag for at skrive under og gennemgå sit lægetjek og tyskerne håber på, at han kan hjælpe Bayern mod bedre tider. Selv åbnede Bayern hjemme mod Hertha Berlin i aftes og her fik de kun 2-2 efter at have været bagud 2-1 før et straffespark fik dem på 2-2.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder